W1siziisijiwmtgvmtevmjyvmtuvndqvmtmvms9bbhr1cy1ob21llwjja2dybmqtmy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Over Altus

Altus Staffing is opgericht in Nederland in 2011, startend met het merk Visser & Van Baars. Sindsdien onderscheidt Altus Staffing zich met de brands on verticals: Ervaren consultants die zich specifiek op een niche binnen het IT spectrum richten. Deze niches zijn: Databases, BI & Big Data, IT development, ERP & CRM, IT executives en IT Infrastructure & Security.

Altus Staffing biedt een totaaloplossing in IT expertise. De onderliggende brands van Altus focussen zich allemaal op één specifieke niche binnen de IT markt. Binnen die niche specialiseren vervolgens de consultants zich weer enkel op één van onze diensten per regio. Met deze driedubbele niche focus, en door de verschillende expertises te bundelen, hebben we een uniek en rijk netwerk gecreëerd. Door onze gepassioneerde manier van kennisdelen, kennen wij altijd de beste match voor u.

W1siziisijiwmtgvmtevmjivmtuvntyvntkvntayl0jyawrnzs1bym91dfvzlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgxmdawiyjdxq

Our Story

ONZE VISIE: MEER WETEN VAN MINDER

Met alle onderliggende merken die zich focussen op een nichemarkt binnen de IT vinden wij het van groot belang dat elke consultant technisch voldoende onderlegd is en de IT-markt waarin hij of zij opereert écht begrijpt.

Altus Staffing doet er alles aan om bij u of uw organisatie betrokken te zijn. Wij nemen de tijd en moeite om u echt te leren kennen. Door onze kennis en ervaring in IT weten wij een behoefte razendsnel om te zetten in een vraagstuk en kunnen we daarbij ook snel de juiste specialisten werven. Heeft u als specialist of heeft uw specialist extra training nodig? Ook dan kunt u na het bemiddelingstraject nog bij ons terecht. Doordat we kennis uitwisselen staan wij namelijk midden in de markt.

Door intensief contact met de drie landen waarin Altus staffing opereert, worden kennis en ervaringen snel gecommuniceerd. Zo blijven we constant innoveren. 

W1siziisijiwmtgvmtevmjivmtuvntcvmjgvmzmzl1zhbhvllufkzgvklvnlcnzpy2uuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedewmdajil1d

VALUE ADDED SERVICES

MEETUPS

Onze nichemerken hebben de uitwisseling van kennis hoog in het vaandel staan. Zo organiseren we op regelmatige basis evenementen en ontmoetingen waarin prominente sprekers uit het werkveld een presentatie geven. Eswelt organiseert rondetafelgesprekken, Tergos heeft een eigen IT Infrastructure & Security Alliance en het IT DEC café van Spilberg is inmiddels een begrip. Al onze nichemerken bouwen op deze manier aan hun eigen community.

Kennisdeling

Naast events delen wij relevante branche-informatie door onder andere blogs te schrijven en te delen. Zo worden op de Visser & Van Baars en de Spilberg website wekelijkse blogs gedeeld over sectorspecifieke, technische onderwerpen. Aboutsecurity.nl is het contentplatform van Tergos waarop professionals de kans krijgen om hun eigen visie en strategie te delen.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9bbhr1c3n0ywzmaw5nl2pwzy93cmfwcgvylwjnlmpwzyjdxq
  • W1siziisijiwmtgvmtevmjmvmtevmzqvndqvmjy0lzeucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4njbcdtawm2uixv0
  • W1siziisijiwmtgvmtevmjmvmtevmzuvmzivmtk5lziucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4njbcdtawm2uixv0
  • W1siziisijiwmtgvmtevmjmvmtevmzyvndkvnty1lzmucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4njbcdtawm2uixv0
  • W1siziisijiwmtgvmtevmjkvmtavmtcvndcvmtg2l1blcmnhigtszwluidiucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4njbcdtawm2uixv0
  • W1siziisijiwmtgvmtevmjmvmtevmzgvmtmvmzk4lzuucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4njbcdtawm2uixv0

aLTUS sOCIAL