Blank

Waarom Altus staffing

Altus Staffing biedt een totaaloplossing voor alle IT-staffing vraagstukken. Uw organisatie heeft behoefte aan IT-expertise. Wij hebben het grootste netwerk van IT-professionals. Met behulp van onze diensten Project Staffing en Search & Selection hebben wij een antwoord op elke soort behoefte van onze klanten. 

Wij onderscheiden ons door

  • De niche focus (op drie aspecten)
  • Het grootste IT netwerk van België
  • Community building
  • Intensief persoonlijk contact

Niche focus

Altus Staffing onderscheidt zich met behulp van een driedubbele niche focus van haar concurrentie. De drie aspecten waarop we ons onderscheiden zijn:

  1. De verticale niche markt;
  2. Het type dienstverband van de IT-professional;
  3. De regio.

In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een consultant zich specifiek richt op bemiddeling van Java backend ontwikkelaars (de niche), voor interim aanvragen (type dienstverband) in de provincie Utrecht (regio aspect). Onze consultants werken allemaal volgens deze driedubbele focus. Door deze gedetailleerde manier van werken, kennen zij het vakgebied waarbinnen zij werken zeer goed en hebben zij intensieve relaties met IT-professionals. Dit is van grote invloed op ons succes.

Het grootste IT-Netwerk

Door de jaren heen heeft Altus Staffing een enorm netwerk opgebouwd. Zo groot zelfs, dat wij kunnen zeggen dat we beschikken over het grootste netwerk aan IT-professionals in België. Dit komt met name door de regio focus en de zeer niche gerichte benadering. Hierdoor wordt het gehele land zeer nauwgezet bewerkt door onze consultants.

Community building

Vanuit onze brands wordt kennisdeling gebruikt om communities te bouwen. Wij geloven in het investeren in niche gedreven bijeenkomsten. Zo organiseren wij jaarlijks tientallen niche gedreven meetups waarbij, vaak onder leiding van een gastspreker, kennis wordt gedeeld. Voorts organiseert Altus Staffing twee keer per jaar een groot congres, waarbij meer dan vijfhonderd gasten uit de IT-wereld aanwezig zijn. Op deze congressen worden workshops gegeven, wordt gesproken door IT-experts en zijn rondetafelsessies. Tenslotte publiceren de brands die onder Altus Staffing vallen veel blogs, waardoor zeer veel interactie ontstaat. Ook draagt dit bij aan de grote communities van IT-professionals die we bouwen.

Intensief persoonlijk contact

Wij zijn continue in contact met IT-professionals. Hierdoor weten onze consultants precies wanneer en in welke hoedanigheid IT-expertise beschikbaar is. Ook houden wij veelvuldig contact met onze klantrelaties om alle staffing processen in goede banen te leiden.

Altus IT managers meeting

Form ID:4588